En pääse sähköiseen työkaluun.

Tämä voi liittyä joko siihen, että Europassin sähköistä työkalua on päivitetty, selain ei ole yhteensopiva työkalun kanssa (esimerkiksi Internet Explorer 8 –selainta ei tueta) – tai kyse voi olla hitaasta nettiyhteydestä.

• Kokeile sivun päivittämistä: paina F5 tai Ctrl+F5 (tämä toimii useimmissa selaimissa).
  • Jos ongelma jatkuu, tallenna ansioluettelosi XML-muodossa ja sen jälkeen tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet.

Tyhjentääksesi välimuistin ja poistaaksesi evästeet, seuraa selaimesi antamia ohjeita.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Europass-tiimiin.

Google Chrome

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta: Muokkaa ja hallinnoi/strong> valikon kuvaketta Menu, mene asetuksiin ja avaa asetukset -välilehti.

Klikkaa sivun alaosasta: Näytä lisäasetukset.

Valitse kohdasta: Tietosuoja vaihtoehto: Poista selaustiedot.

Valitse seuraavat laatikot: Evästeet ja muut sivuston ja laajennusten tiedot ja Välimuistissa olevata kuvat ja tiedot, ja tämän jälkeen klikkaa: Poista selaustiedot .

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Internet Explorer

Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta: Työkalut (klikkaamalla ratas-kuvaketta), ja valitse asetuksista: Suojaus. Klikkaa sieltä vaihtoehto: Poista selaushistoria.

Valitse avautuneesta valintaikkunasta Poista selaushistoriai seuraavat: Väliaikaiset Internet-tiedostot ja sivustotiedostot ja Evästeet ja sivustotiedot. Sen jälkeen klikkaa: Poista.

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Edge

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta nappulaa:Lisää ja valitseAsetukset.

Poista selaustiedot -kohdasta klikkaa: Valitse mitä haluat poistaa.

Valitse Evästeet ja tallennetut sivustotiedot sekä Välimuistin tiedot ja tiedostot ja klikkaa: Poista.

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Mozilla Firefox

Klikkaa valikko-nappulaa selaimen oikeasta yläkulmasta ja valitse: Vaihtoehdot.

Valitse: Yksityisyys.

Kohdasta: Selaushistoria valitse Poista selaushistori -linkki.

Valitse avautuneesta valikosta seuraavaat laatikot: Evästeet ja Välimuisti ja klikkaa:Poista nyt.

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Opera

Klikkaa auki selaimen vasemmasta yläkulmasta: Muokkaa ja hallinnoi ja valitse sieltä: Asetukset.

Osiossa: Privacy & security valitse Yksityisyys ja klikkaa vaihtoehtoa: Hallinnoi poikkeuksia .

Valitse seuraavat vaihtoehdot: Evästeet ja muut tiedot sekä Välimuistin kuvat ja tiedostot ja klikkaa Poista selaustiedot.

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Safari

Valitsel Safarin asetuket (klikkaamalla ratas-kuvaketta näkymän oikeasta yläkulmasta ) ja valitse Preferenssit/strong>.

Klikkaa Yksityisyys --vaihtoehto ja valitse Poista kaikki sivustotiedot.

Valitse tämän jälkeen: Poista nyt.

Lopuksi lataa sivu uudelleen:

• Ctrl + F5 Windows -laitteille
  • Apple + R tai komento + R Mac-laitteille