En saa ladattua ansioluetteloani pilvipalveluuni tai -palvelusta.

Varmista, ettei selaimessasi ole ponnahdusikkunoiden esto päällä (katso ohjeet).

Tämän jälkeen avaa verkkotyökalu uudelleen, lataa sivu uudestaan (paina F5 tai Ctrl+F5), ja koeta ladata Europass-ansioluettelosi.

Jos ongelma jatkuu, ota ruutukaappaus josta näkyy virhekoodi ja virheviesti ja lähetä se Europass-tiimille yhteydenottolomakkeen avulla tai sähköpostilla.

Google Chrome

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulasta Muokkaa ja hallinnoi (Customize and control) valikon kuvaketta Menu, ja valitse: Asetukset ja sieltä Asetusten välisivu.

Klikkaa sivun alaosasta: Näytä lisäasetusten linkki.

OsiossaYksityisyysasetukset, klikkaa: Sisältöasetukset.

Sisältöasetuksissa Ponnahdusikkunoiden kohdalta klikkaa Hallinnoi poikkeuksia.

Ponnahdusikkunoidenpoikkeusten kohdallalisää verkkosivun (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja valitse Salli. Lopuksi klikkaa: Valmis.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Internet Explorer

Valitse Työkalut (klikkaamalla ratas-kuvaketta sivun oikeasta yläkulmasta), valitse Verkkoasetukset ja mene kohtaan: Yksityisyysasetukset.

Osiossa Yksityisyysasetukset klikkaa: Asetukset.

Kohdassa Ponnahdusikkunoiden estojen asetukset, lisää verkkosivun: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja klikkaa: Lisää. Tämän jälkeen klikkaa: sulje.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Edge

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmastaLisää ja valitse Asetukset.

Vieritä listaa alaspäin ja klikkaa: Tarkastele lisäasetuksia. Ota Ponnahdusikkunoiden esto pois päältä.

Then refresh the page using:

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Mozilla Firefox

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta valikkoa ja valitse sieltä Vaihtoehdot.

Valitse paneeli Sisältö.

Sisältöpaneelissa, Ponnahdusikkunoiden alapuolella:

klikkaa Poikkeukset avataksesi dialogilaatikon, joka listaa ne verkkopalvelut, joille haluat antaa oikeuden käyttää Ponnahdusikkunoita.

Lisää dialogilaatikkoon tämän verkkosivun: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja klikkaa: Salli. ja Tallenna muutokset.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Opera

Klikkaa selaimen vasemmasta yläkulmasta: Muokkaa ja hallinnoi -valikko ja valitse: Asetukset.

Osiossa: Verkkosivustot, Ponnahdusikkunat, klikkaa: Hallinnoi poikkeuksia.

Ponnahdusikkunoiden poikkeusten kohdalla lisää tämän verkkosivuston: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja valitse Salli. Lopuksi klikkaa: Valmis.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Safari

Valitset yleiset Safarin asetukset (klikkaamalla ratas-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa).

Mikäli tarpeen, varmista ettei Ponnahdusikkunoita ole estetty.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille