En pysty lataamaan Europass-ansioluetteloani, kielipassia tai Europass-hakukirjettäni sähköiseen työkaluun.

Vain tiedostot, jotka on luotu käyttämällä Europassin verkkotyökalua PDF+XML tai XML –formaatissa voidaan ladata uudelleen työkaluun päivittämistä varten.

Et voi ladata sellaisia tiedostoja kuten esim. Word (.doc), jotka on luotu muualla kuin verkossa ja muutettu PDF tai XML -muotoon.

Oletko epävarma siitä onko PDF-tiedosto luotu verkossa?

• Klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Ominaisuudet:

• Klikkaa välilehteä PDF ja tarkista PDF:n tuottajateidot (producer label):

Jos PDF:n tuottajana ei ole LibreOffice ja sitä on muokattu käyttäen muuta kuin iText:iä (esimerkiksi LibreOffice 4.0, muutettu käyttäen iText 5.5.1 kuten yllä näytetään), tiedostoa ei voida ladata.

Jos ongelma jatkuu, lähetä tiedosto Europass-tiimille.