Ponnahdusikkunoiden esto on poistanut käytöstä pilvipalvelun kirjautusnäkymän.

Jotta voit tuoda tai viedä tiedostoja Dropboxista tai OneDrivestä, sinun pitää sallia ponnahdusikkunat selaimessasi (katso ohjeet alempaa).

Tämän jälkeen avaa verkkotyökalu uudestaan, lataa sivu uudelleen (paina F5 tai Ctrl+F5) ja yritä uudelleen tallentaa ansioluettelosi Dropboxiin tai OneDriveen.

Jos ongelma jatkuu, ota ruutukaappaus sivusta siten, että siinä näkyy sekä virhekoodi, että virheestä kertova viesti ja toimita se Europass-tiimille yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse e-mail.

Google Chrome

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulasta Muokkaa ja hallinnoi (Customize and control) valikon kuvaketta Menu, ja valitse: Asetukset ja sieltä Asetusten välisivu.

Klikkaa sivun alaosasta: Näytä lisäasetusten linkki.

OsiossaYksityisyysasetukset, klikkaa: Sisältöasetukset.

Sisältöasetuksissa Ponnahdusikkunoiden kohdalta klikkaa Hallinnoi poikkeuksia.

Ponnahdusikkunoidenpoikkeusten kohdallalisää verkkosivun (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja valitse Salli. Lopuksi klikkaa: Valmis.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Internet Explorer

Valitse Työkalut (klikkaamalla ratas-kuvaketta sivun oikeasta yläkulmasta), valitse Verkkoasetukset ja mene kohtaan: Yksityisyysasetukset.

Osiossa Yksityisyysasetukset klikkaa: Asetukset.

Kohdassa Ponnahdusikkunoiden estojen asetukset, lisää verkkosivun: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja klikkaa: Lisää. Tämän jälkeen klikkaa: sulje.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Edge

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmastaLisää ja valitse Asetukset.

Vieritä listaa alaspäin ja klikkaa: Tarkastele lisäasetuksia. Ota Ponnahdusikkunoiden esto pois päältä.

Then refresh the page using:

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Mozilla Firefox

Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta valikkoa ja valitse sieltä Vaihtoehdot.

Valitse paneeli Sisältö.

Sisältöpaneelissa, Ponnahdusikkunoiden alapuolella:

klikkaa Poikkeukset avataksesi dialogilaatikon, joka listaa ne verkkopalvelut, joille haluat antaa oikeuden käyttää Ponnahdusikkunoita.

Lisää dialogilaatikkoon tämän verkkosivun: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja klikkaa: Salli. ja Tallenna muutokset.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Opera

Klikkaa selaimen vasemmasta yläkulmasta: Muokkaa ja hallinnoi -valikko ja valitse: Asetukset.

Osiossa: Verkkosivustot, Ponnahdusikkunat, klikkaa: Hallinnoi poikkeuksia.

Ponnahdusikkunoiden poikkeusten kohdalla lisää tämän verkkosivuston: (https://europass.cedefop.europa.eu) URL-osoite ja valitse Salli. Lopuksi klikkaa: Valmis.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille
  • F5 Linux-laitteille

Safari

Valitset yleiset Safarin asetukset (klikkaamalla ratas-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa).

Mikäli tarpeen, varmista ettei Ponnahdusikkunoita ole estetty.

Tämän jälkeen päivitä sivu käyttäen:

• Ctrl + F5 Windows-laitteille
  • Apple + R tai command + R Mac-laitteille