Jeg får ikke tilgang til redigeringsprogrammet.

Dette kan ha sammenheng med en nylig oppdatering av redigeringsprogrammet, problemer med kompabiliteten til nettleseren (f.eks. ustøttede lettleserversjoner som Internet Explorer 8) eller en treg internettforbindelse.

• Prøv å oppdatere siden: trykk på F5 eller Ctrl+F5 (dette virker på de fleste nettlesere).
  • Om problemet vedvarer, lagre CVen din i XML format og slett nettleserens buffer og informasjonskapsler.

For å slette nettleserens buffer og informasjonskapsler, vennligst les de følgende instruksjonene for hver av de største nettleserne.

Om problemet vedvarer, kontakt Europass-teamet.

Google Chrome

Øverst til høyre på nettleseren, klikk på Tilpass og kontroller menyikonet Menu, gå så til Innstillinger og naviger til Innstillinger fanen.

På bunnen av siden, klikk på lenken Vis avanserte innstillinger.

I Sikkerhets seksjonen klikk på Slett nettleserdata.

Kryss av boksene for Informasjonskapsler og andre nettsteder og plugin-data og Cache-bilder og filer, og klikk på Slett nettleserdata.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Internet Explorer

Velg Verktøy (via tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen), gå til Sikkerhet og klikk på Slett logg.

I vinduet Slett logg, kryss av boksene Midlertidige Internet-filer og nettside-filer og Informasjonskapsler og nettsteds-data, og klikk på Slett.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Edge

Øverst til høyre på nettleseren, klikk på knappen Mer og velg Innstillinger.

Under Slett nettleseredata, klikk på Velg hva du vil slette.

Velg Informasjonskapsler og lagrede nettstedsdata og Cache-data og filer og klikk på Slett.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Mozilla Firefox

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på menyknappen og velg Alternativer.

Velg Sikkerhets panelet.

I Logg klikk på Slett loggen lenken.

I dialogboksen, kryss av boksene Informasjonskapsler og Cache og klikk på Slett nå.

Oppdater deretter siden:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Opera

Øverst til venstre i nettleseren, klikk på menyen Tilpass og kontroller og velg Innstillinger.

I seksjonen Sikkerhet, velg Sikkerhet og klikk på Administrer unntak .

Kryss av boksene Informasjonskapsler og andre nettstedsdata og Cache-bilder og filer, og klikk på Slett nettleserdata.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Safari

Velg de generelle Safari innstillingene (via tannhjulsikonet øverst til høyre på skjermen) og velg Innstillinger.

I Sikkerhets fanen klikk på Slett alle nettsidedata.

I varslingsboksen som vises klikker du på Slett nå.