Jeg kan ikke importere/eksportere CVen min fra min skylagring.

Pass på at du har deaktivert pop-up blokkering i nettleseren din (se instruksjoner).

Gå deretter inn igjen i redigeringsprogrammet, last opp siden igjen (trykk på F5 eller Ctrl+F5), og prøv å importere/eksportere CVen din igjen.

Om problemet vedvarer, send et skjermbilde som viser feikoden og -meldingen til Europass-teamet gjennom kontaktskjemaet eller via e-post.

Google Chrome

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på Tilpass og kontroller menyikonet Menu, gå så til Innstillinger og naviger til Innstillingsfanen.

På bunnen av siden, klikk på Vis avanserte innstillinger lenken.

I seksjonen Sikkerhet, klikk på Innholdsinnstillinger.

I Innholdsinnstillinger under Pop-ups klikk på Administrer unntak.

I Pop-up unntak, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), velg Tillat og klikk på Ferdig.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Internet Explorer

Velg Verktøy (via tannhjulsikonet øverst til høyre på skjermen) gå deretter til Alternativer for Internett og naviger til Sikkerhet.

I seksjonen Sikkerhet, klikk på Innstillinger.

I Innstillinger for Pop-up blokkeringer, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), klikk på Legg til, og så på Lukk.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Edge

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på Mer og velg Innstillinger.

Bla nedover i listen, klikk på Se avanserte innstillinger og sett blokker pop-up vinduer på Av.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando+ R på Mac
  • F5 i Linux

Mozilla Firefox

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på menyknappen og velg Alternativer.

Velg panelet Innhold.

I innholdspanelet under Pop-ups:

Klikk på Unntak for å åpne dialogboksen som lister opp sider du ønsker å tillate å bruke pop-ups.

I dialogboksen, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), klikk på Tillat, deretter på Lagre endringer.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Opera

Øverst til venstre i nettleseren, klikk på Tilpass og kontroller menyen og velg Innstillinger.

I seksjonen Nettsider, under Pop-ups klikk på Administrer unntak.

I Pop-up unntak, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), velg Tillat og klikk på Ferdig.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Safari

Velg de generelleSafari innstillingene (via tannhjulet øverst til høyre på skjermen).

Fjern kryss for alternativet Blokker Pop-Up vinduer om nødvendig.