Jeg kan ikke importere CVen, Språkpasset eller følgebrevet til redigeringsprogrammet.

Kun filer som er opprettet gjennom Europass sitt redigeringsprogram i PDF+XML eller XML format kan lastes opp for å oppdateres.

Filer som er laget offline, for eksempel fra Word (.doc) konvertert til PDF eller XML, kan ikke lastes opp.

Er du usikker på om PDF-filen ble generert online?

• Høyreklikk på filikonet, og velg Egenskaper:

• Klikk på fanen PDF og sjekk PDF-produsent merket:

Hvis navnet på PDF-produsenten ikke er LibreOffice og den ble modifisert med en annen konverterer enn iText (for eksempel LibreOffice 4.0, modifisert ved bruk av iText 5.5.1 som vist ovenfor), kan filen ikke lastes opp.

Om problemet vedvarer, send filen til Europass-teamet.