En pop-up blokkerer har deaktivert nettskyens autentiseringsskjerm.

For å bruke importer og eksporter fra/til Dropbox og OneDrive, må pop-up blokkerere i nettleseren din være deaktiverte (se instruksjoner under).

Gå deretter inn igjen i redigeringsprogrammet, oppdater siden (trykk F5 eller Ctrl+F5), og prøv å eksportere CVen din til Dropbox eller OneDrive igjen.

Om problemet vedvarer, send et skjermbilde som viser feilkode og -melding til Europass-teamet gjennom kontactskjemaet eller via e-post.

Google Chrome

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på Tilpass og kontroller menyikonet Menu, og gå så til Innstillinger og naviger til fanen for Innstillinger.

På bunnen av siden, klikk på Vis avanserte innstillinger lenken.

I seksjonen Sikkerhet, klikk på Innholdsinnstillinger.

I Innholdsinnstillinger under Pop-ups klikk på Administrer unntak.

I Pop-up unntak, leg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), velg Tillat og klikk på Ferdig.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Internet Explorer

Velg Verktøy (via tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen) og gå videre til Alternativer for Internett og naviger til Sikkerhet.

I seksjonen Sikkerhet, klikk på Innstillinger.

I Innstillinger for Pop-up blokkerere, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), klikk på Legg til, og deretter på Lukk.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Edge

Øverst til høyre i nettlseren, klikk på Mer og velg Innstillinger.

Bla nedover listen, klikk på Se avanserte innstillinger og sett blokker pop-ups på Av.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Mozilla Firefox

Øverst til høyre i nettleseren, klikk på menyknappen og velg Alternativer.

Velg panelet Innhold.

I innholdspanelet under Pop-ups:

Klikk på Unntak for å åpne dialogboksen med lister over sider som du vil tillate å bruke pop-ups.

I dialogboksen, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), klikk på Tillat, deretter på Lagre endringer.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Opera

Øverst til venstre i nettleseren, klikk på Tilpass og kontroller menyen og velg Innstillinger.

I seksjonen Nettsider, under Pop-ups klikk på Administrer unntak.

I Pop-up unntak, legg til nettsidens URL (https://europass.cedefop.europa.eu), velg Tillat og klikk på Ferdig.

Oppdater deretter siden ved å bruke:

• Ctrl + F5 i Windows
  • Apple + R eller kommando + R på Mac
  • F5 i Linux

Safari

Velg de generelle Safari innstillingene (via tannhjulsikonet øverst til høyre på skjermen).

Fjern kryss ved alternativet Blokker Pop - Up vinduer om nødvendig.