You are here

Ik krijg geen toegang tot de editor.

Dit kan het gevolg zijn van een recente update van de Europass editor, een compaitibiliteitsprobleem met de browser (Microsoft Explorer versie 8 wordt bijvoorbeeld niet ondersteund), of een trage internetverbinding.

• Probeer de pagina te verversen met F5 of CTRL-F5 (dit werkt bij de meeste browsers).
  • Als het probleem zich voor blijft doeb, sla het CV dab op in XML-formaat and verwijder de cache en cookies van uw browser.

Om de cache en cookies te verwijderen adviseren we u de helpfunctie van de browser te raadplegen.

Als het probleem zich voor blijft doen, neem dan contact op met het Europass team.

Niet gevonden wat u nodig heeft?

95% van de vragen kunnen beantwoord worden door hieronder de zoekmachine te gebruiken.