You are here

Het lukt niet mijn CV, Taalpaspoort of sollicitatiebrief te importeren naar de online editor.

Uitsluitend bestanden die met de Europass online editor in PDF+XML or XML formaat zijn aangemaakt kunnen geüpload en bijgewerkt worden.

Bestanden die offline in Word gemaakt zijn en daarna in Pdf zijn opgeslagen, kunnen niet geüpload worden.

Weet u niet zeker of het CV online aangemaakt is?

• Rechtermuisklik op het bestandsicoon Eigenschappen:

• Klik op het tabblad PDF en controleer het PDF label:

Als de naam van de PDF-maker niet LibreOffice is and is aangepast met een andere omzettool dan iText (bijvoorbeeld LibreOffice 4.0, bewerkt met iText 5.5.1 zoals hierboven), dan kan het CV niet geüpload worden.

Als het probleem blijft bestaan, stuur het bestand dan naar het Europass team.

Niet gevonden wat u nodig heeft?

95% van de vragen kunnen beantwoord worden door hieronder de zoekmachine te gebruiken.