Jag kan inte öppna online redigeraren.

Det kan bero på en uppdatering av online redigeraren och problem med kompablilitet med webbläsare (t.ex. stöds inte Internet Explorer 8) eller en långsam internetanslutning.

• Försök uppdatera sidan: Använd F5 eller Ctrl+F5 (det fungerar på de flesta webbläsare).
  • Om problemet kvarstår, spar din CV i XML format och töm webbläsarens cache-minne och kakor.

För att tömma din webbläsares cache-minne och kakor, vänligen se följande instruktioner för respektive webbläsare.

Om problemet kvarstår, kontakta Europass teamet.

Google Chrome

Högst upp till höger på webbläsaren, klicka på Mer meny-ikonMenu, gå sedan tillInställningar och navigera till Inställningar tab.

Längst ned på sidan, klicka på länken Visa avancerade inställningar.

I den Personliga Sektionen, klicka på Rensa webbläsar data.

Markera rutorna Kakor och annan webb och plugin dataoch Cache-minne för bilder och filer, och klicka på Rensa webbläsar-data.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R för Mac
  • F5 för Linux

Internet Explorer

Välj Verktyg (via kugghjuls-ikonen i övre högra hörnet på skärmen), gå till Säkerhet och klicka på Tag bort webbhistorik.

I fönstret Tag bort webbhistorik,markera rutorna Temporära internetfiler och webbplatsfiler och Kakor och webbplatsdata, och klicka på Ta bort.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R för Mac
  • F5 för Linux

Edge

På övre högra delen av webbläsaren, klicka på knappen Mer och välj Inställningar.

Under Radera webb data, klicka på Välj vad vill du radera.

Välj Kakor och sparad webb dataoch Cachelagrad data och filer och klicka på Rensa.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R för Mac
  • F5 för Linux

Mozilla Firefox

På övre högra sidan på webbläsaren, klicka på meny-knappen och välj Inställningar.

Välj Sekretess panel.

Under Historik sektionen klicka på Rensa ut tidigare historia länk.

I dialogfönstret, markera rutorna Kakor och Cachelagrad data och klicka på Rensa nu.

uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Opera

I På webbläsarens övre vänstra, klicka på meny Customize and control och välj Inställningar.

I sektionen Sekretess och säkerhet, välj Sekretess och klicka på hamtera undantag.

Markera rutorna Kakor och annan webb data och Cachelagrade bilder och filer, och klicka på Rensa webb-data.

uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Safari

Välj allmänna Safari inställningar (via kugghjulsikonen i övre högra hörnet på skärmen) och välj Inställningar.

Under Sekretess fliken och klicka på Rensa alla webb data.

I den ruta som visas, klicka på Rensa nu.

uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R för Mac