Jag kan inte importera / exportera min CV från min molntjänst.

Kontrollera att du deaktiverat pop-up blockerare i din webbläsare (se instruktioner nedan).

Därefter öppna redigeraren igen, uppdatera sidan (använd F5 eller Ctrl+F5), och försök igen att importera/exportera din CV.

Om problemet kvartstår, skicka en skärmdump som visar felkod och felmeddelande till Europass teamet genom kontaktformuläret eller med e-post.

Google Chrome

Uppe till höger på webbläsaren, klicka på Mer menyikonen Menu, gå sedan till Inställningar och välj inställningssfliken.

Längst ner på sidan, klicka på Visa avancerade inställningar länk.

I sektion Sekretess, klicka på Innehållsinställningar.

Under Innehållsinställningar under Pop-up-fönster klicka på hantera undantag.

I Pop-up undantag, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), välj Tillåt och klicka på Klart.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Internet Explorer

Välj Verktyg (via kugghjulsikonen i övre högra hörnet på skärmen) gå sedan till Internetalternativ och välj Sekretess.

I sektionen Sekretess, klicka påInställningar.

I Pop-up-fönster blockerare, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), klicka på lägg till, sedan på Stäng.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Edge

Högst uppe till höger på webbläsaren, klicka på Mer och välj Inställningar.

Skrolla ner på listan, klicka på Visa avancerade inställningar och vrid Blockera pop-up-fönster till Av.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Mozilla Firefox

Uppe till höger på webbläsaren, klicka på meny-knappen och välj Inställningar.

Välj sektion Innehåll.

I Innehållssektionen under pop-up-fönster:

Klicka på Undantag för att öppna dialogrutan med list på webbplatser där du tillåter pop-up-fönster.

I dialogrutan, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), klicka på Tillåt, sedan på Spara ändringar.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Opera

Uppe till vänster på webbläsaren, klicka på Customize and control Meny och välj Inställningar.

I sektion Websites, under Pop-up-fönster klicka på hantera undantag.

I Pop-up-fönster undantag, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), välj Tillåt och klicka på Klart.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Safari

Välj allmänna Safari inställningar (via kugghjulsikonen i övre högra hörnet på skärmen).

Tag bort valet Blockera Pop - Up - fönster om nödvändigt.

• Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux.