En pop-up blockerare har omöjliggjort verifiering från molntjänsten.

För att använda import/export till/från Dropbox och OneDrive måste pop-upp-blockeraren på din webbläare vara inaktiverad (se instruktioner nedan).

Därefter öppna redigeraren igen, uppdatera sidan (använd F5 eller Ctrl+F5), och försök exportera din CV till Dropbox eller OneDrive igen.

Om problemet kvarstår, skicka en skärmdump som visar felkod och felmeddelande till Europass Teamet genom kontaktformuläret eller genom e-post.

Google Chrome

Högst upp till höger på webbläsaren, klicka på Mer menu ikonen Menu, gå sedan till Inställningar och använd Inställningsfliken.

Längst ner på sidan, klicka på Visa avancerade inställningar länken.

I sektionen Sekretess, klicka på Innehållsinställningar.

Under Innehållsinställningar under Pop-ups klicka på hantera undantag.

Under Pop-up undantag, lägg till adress till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), välj Tillåt och klicka på Klar.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Internet Explorer

Välj Verktyg (via kugghjulsikonen i övre högra hörnet på skärmen, gå sedan till Internetalternativ och navigera till Sekretess.

In sektionen Sekretess, klicka på Inställningar.

Under Blockering av pop-up fönster, lägg till adressen till webbsidan (https://europass.cedefop.europa.eu), klicka på Lägg till, sedan stäng.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Edge

Högst upp till höger på webbläsaren, klicka på Mer och välj Inställningar.

Skrolla ner på listan, klicka på Visa avancerade inställningar och vrid Blockera pop-up fönster till Av.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Mozilla Firefox

Uppe till höger på webbläsaren, klicka på meny-knappen och välj Inställningar.

Välj område Innehåll.

I Innehåll under Pop-up-fönster:

Klicka pån Undantag för att öppna dialog-rutan med lista på webbplaster du tillåter visning av pop-up-fönster.

I dialog-rutan, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), klicka på Tillåt, och sedan Spar ändringar.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Opera

Uppe till vänster på webbläsaren, klicka på Customize and control meny och välj Inställningar.

I sektionenn Webbplatser, under Pop-up-fönster klicka på hantera undantag.

Under Pop-up-fönster undantag, lägg till adressen till webbplatsen (https://europass.cedefop.europa.eu), välj Tillåt och klicka på Klart.

Uppdatera sidan genom:

• Ctrl + F5 för Windows
  • Apple + R eller kommando + R for Mac
  • F5 för Linux

Safari

Välj de allmänna Safari inställningar (via via kugghjulsikonen i övre högra hörnet på webbläsaren.

Tag bort valet Blockera pop-up-fönster om nödvändigt.