Jeg kan ikke åbne onlineredigeringsværktøjet.

Det kan skyldes en nylig opdatering af onlineredigeringsværktøjet, et problem med browserens kompatibilitet (f.eks. browserversioner som Internet Explorer 8, der ikke understøttes) eller en langsom internetforbindelse.

• Prøv at opdatere siden: Tryk på F5 eller Ctrl+F5 (det virker på de fleste browsere).
  • Hvis problemet fortsætter, skal du gemme dit CV i XML-format og slette browserens cachehukommelse og cookies.

For at slette browserens cachehukommelse og cookies, kan du læse følgende vejledninger for hver af de mest anvendte browsere.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Europass-teamet.

Google Chrome

Øverst i højre hjørne af browseren, skal du klikke på menuikonet Tilpas og kontroller. Menu Gå derefter til Indstillinger og fanen Indstillinger.

Nederst på siden skal du klikke på linket Vis avancerede indstillinger.

I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Ryd browserdata.

Marker boksene Cookies og andre websteds- og tilføjelsesprogramdata og Gemte billeder og filer, og klik på Ryd browserdata.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Internet Explorer

Vælg Værktøjer (via tandhjulsikonet øverst i højre hjørne af skærmbilledet), gå til Sikkerhed, og klik på Slet browserhistorik.

I vinduet Slet browserhistorik, skal du markere boksene Midlertidige internetfiler og webstedsfiler samt Cookies og webstedsdata og klikke på Slet.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Edge

Øverst til højre i browseren skal du klikke på knappen Flere og vælge Indstillinger.

Under Ryd browserdata skal du klikke på Vælg, hvad der skal ryddes.

Vælg Cookies og gemte webstedsdata og Cachelagrede data og filer, og klik på Ryd.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Mozilla Firefox

Øverst til højre i browseren skal du klikke på menuknappen og vælge Indstillinger.

Vælg panelet Beskyttelse af personlige oplysninger.

I afsnittet Historik, skal du klikke på linket Ryd din seneste historik.

I dialogvinduet skal du markere boksene Cookies og Cache og klikke på Ryd nu.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Opera

Øverst til venstre i browseren skal du klikke på menuen Tilpas Mozilla Firefox og vælge Indstillinger.

I afsnittet Privatlivs & beskyttelse skal du vælge Beskyttelse af personlige oplysninger og klikke på Administrer undtagelser.

Marker boksene Cookies og andre webstedsdata og Gemte billeder og filer, og klik på Ryd browserdata.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Safari

Vælg de generelle Safari-indstillinger (via tandhjulsikonet øverst i højre hjørne af skærmbilledet), og vælg Foretrukne.

I fanen Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Fjern alle webstedsdata.

I meddelelsesboksen, som fremkommer, skal du klikke på Fjern nu.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 til Linux