Jeg kan ikke importere / eksportere mit CV fra/til mit cloudlager.

Kontroller, at du har deaktiveret Blokering af pop op-vinduer i din browser (se vejledningen).

Åbn derefter redigeringsværktøjet igen, genindlæs siden (tryk på F5 eller Ctrl+F5), og prøv at importere/eksportere dit CV igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du sende et screenshot, der viser fejlkoden og den viste fejlmeddelelse til Europass-teamet ved hjælp af kontaktformularen eller via e-mail.

Google Chrome

Øverst i højre hjørne af browseren, skal du klikke på menuikonet Tilpas og kontroller. MenuGå derefter til Indstillinger og fanen Indstillinger.

Nederst på siden skal du klikke på linket Vis avancerede indstillinger.

I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger, skal du klikke på Indstillinger for indhold.

I Indstillinger for indhold under Pop op-vinduer skal du klikke på Administrer undtagelser.

I pop op-undtagelser, tilføjes URL-adressen på webstedet (https://europass.cedefop.europa.eu), vælg Tillad, og klik på Udført.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Internet Explorer

Vælg Værktøjer (via tandhjulsikonet øverst i højre hjørne af skærmbilledet), og gå derefter til Internetindstillinger , og rul ned til Beskyttelse af personlige oplysninger.

I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger, skal du klikke på Indstillinger.

I Indstillinger for blokering af pop op-vinduer skal du tilføje URL-adresse på webstedet (https://europass.cedefop.europa.eu), klikke på Tilføj og derefter på Luk.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Edge

Øverst til højre i browseren skal du klikke på Flere og vælge Indstillinger.

Rul ned i listen, klik på Vis avancerede indstillinger, og slå Bloker pop op-vinduer Fra.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Mozilla Firefox

Øverst til højre i browseren skal du klikke på menuknappen og vælge Indstillinger.

Vælg panelet Indhold.

I Indholdspanel under pop op-vinduer:

Klik på Undtagelser for at åbne dialogboksen med listen over websteder, du vil give tilladelse til at vise pop op-vinduer.

I dialogboksen skal du tilføje URL-adressen på webstedet (https://europass.cedefop.europa.eu), klikke på Tillad og derefter på Gem ændringer.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Opera

Øverst til venstre i browseren skal du klikke på menuen Tilpas Mozilla Firefox og vælge Indstillinger.

I afsnittet Websteder under Pop op-vinduer skal du klikke på Administrer undtagelser.

I Pop op-undtagelser, tilføjes URL-adressen på webstedet (https://europass.cedefop.europa.eu), vælg Tillad, og klik på Udført.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 for Linux

Safari

Vælg de generelle Safari-indstillinger (via tandhjulsikonet øverst i højre hjørne af skærmbilledet).

Fjern om nødvendigt markeringen i indstillingerne Blokering af pop op-vinduer.

Opdater derefter siden med:

• Ctrl + F5 for Windows
  • Apple + R eller command + R for Mac
  • F5 til Linux