Jeg kan ikke importere mit CV, sprogpas eller ansøgning i onlineredigeringsværktøjet.

Kun filer oprettet med Europass-onlineredigeringsværktøjet i PDF+XML- eller XML-format kan overføres til opdateringen.

Filer oprettet offline, for eksempel i Word (.doc) og konverteret til PDF eller XML, kan ikke overføres.

Er du ikke sikker på, om PDF-filen er genereret online?

• Højreklik på filikonet, og vælg Egenskaber:

• Klik på fanen PDF , og kontroller PDF-producentmærket:

Hvis PDF-producentens navn ikke er LibreOffice og er blevet ændret ved hjælp af en anden konverteringssoftware end iText (for eksempel LibreOffice 4.0 ændret ved hjælp af iText 5.5.1 som vist ovenfor), kan filen ikke overføres.

Hvis problemet fortsætter, skal du sende filen til Europass-teamet.