× In July 2020, Europass is getting a new look and range of services.

Find out how the new platform will help you present your skills and qualifications better.

Поврзете се со Еуропас

Национални Еуропас Центри

Во секоја земја (од Европската Унија и Европската Економска Зона), Националниот Еуропас Центар ги координира сите активности поврзани со Еуропас документите.

Тој е прва точка за контакт за било кое лице или организација заинтересирани за користење или за запознавање со Еуропас.

Што е ново?