You are here

How to insert a photo on a Europass CV?

 

  • Click on Photo in the vertical right menu of the editor.

  • Follow the instructions.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.