You are here

Каде се чува мојата кратка биографија?

​Вашата Еуропас кратка биографија пополнета онлајн се зачувува на вашиот компјутер или ви се праќа по електронска пошта.

Можете да го зачувате документот во различни формати откако ќе го пополните. Ви препорачуваме да го зачувате документот во Europass PDF формат, кој што ви овозможува да ја ажурирате Кратката биографија онлајн.

Вашите лични податоци не може да бидат видени од трета страна. Податоците не се зачувуваат на Еуропас серверите (погледнете Правна поука).

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.