You are here

Дали може да ја употребам онлајн алатката за Кратка биографија за да ја ажурирам мојата Еуропас кратка биографија?

Зачувувањето на вашата Кратка биографија во XML или PDF+XML формат ќе ви овозможи подоцна да ја аплоадирате и ажурирате онлајн вашата Кратка биографија.Вашите лични податоци ќе бидат внесени од системот.

Важно: Кратката биографија снимена во Word или OpenDocument формат не може да биде аплоадирана за ажурирање.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.