You are here

Дали може да ја употребам онлајн алатката за Кратка биографија за да ја ажурирам мојата Еуропас кратка биографија?

Зачувувањето на вашата Кратка биографија во Europass PDF (стандардно форматирај) или Europass XML формат ќе ви овозможи подоцна да ја аплоадирате и ажурирате онлајн вашата Кратка биографија. Вашите лични податоци ќе бидат внесени од системот.

Важно: Кратката биографија снимена во Microsoft® Word или OpenDocument формат не може да биде аплоадирана за ажурирање.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.