You are here

Еуропас мобилност - Што е тоа?

Документ што го опишува знаењето и вештините стекнати во друга европска земја.

Примери:

  • стажирање во компанија;
  • академски престој како дел од програма за размена;
  • волонтерско стажирање во НВО.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.