You are here

Каде се чува мојот јазичен пасош?

​Вашиот јазичен пасош пополнет онлајн се зачувува на вашиот компјутер или ви се праќа по електронска пошта.

Откако ќе го составите Јазичниот пасош, можете комплетниот документ да го зачувате во Europass PDF формат, кој што ви овозможува да го ажурирате Јазичниот пасош во било кое време.

Вашите лични податоци не може да бидат видени од трета страна. Податоците не се зачувуваат на Еуропас серверите.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.