You are here

Дали смеам да ги пополнам Еуропас документите лично?

Кратката биографија и Јазичниот пасош може да бидат пополнети онлајн. ​Go to the Europass online editor.

Трите други документи (Додатокот на сертификат, Додатокот на диплома и Еуропас мобилити) се` издаваат од организации.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.