You are here

​Дали Еуропас додаток на сертификатот може да биде од помош кога се бара работа во не-ЕУ земјите?

​Еуропас додатокот на сертификатот им помага на трети страни да ги разберат вештините/способностите што ги стекнале носителите на стручните сертификати.

Ова е од особена важност кога се поднесува апликација за работа во странство.

Не најдовте тоа што ви е потребно?

95% од прашањата можат да ви бидат одговорени со употреба на оваа алатка за пребарување.